Kaikukortilla 25 nopeinta ilmaiseksi ManttuFestille

ManttuFestin järjestävä taho, Siilinjärven Pesis, on mukana Kaikukortti-yhteisössä. Yhteistyön ansiosta myös ManttuFestille on tarjolla 25 ilmaislippua Kaikukortin omistajille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mielestämme kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla on oikeus käydä kulttuuritapahtumissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, konsertteihin, tanssiesityksiin, urheilutapahtumiin tai teatteriin ja lisäksi kurssipaikkoja kansalaisopistoihin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään.

Kuka voi saada Kaikukortin Pohjois-Savon hyvinvointialueella?

Voit saada Kaikukortin, jos

  • olet Pohjois-Savon hyvinvointialueen Kaikukortti-toiminnassa mukana olevan sosiaali- ja terveysalan (sote) tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) toimijan asiakas
  • olet lisäksi tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja ja
  • olet vähintään 16-vuotias.

Kuinka saat ilmaislipun ManttuFestille?

Kunhan olet hankkinut Kaikukortin tai sinulla on jo sellainen, ilmoittaudu ManttuFestille sähköpostitse osoitteeseen info@manttufest.fi. Kerro sähköpostiviestissäsi Kaikukorttisi tunnus. Tapahtumaan on varattu 25 lippua korttilaisille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Lue lisää Kaikukortista ja kortin hankkimisesta osoitteista:

www.kaikukortti.fi
www.siilinjarvi.fi/kaikukortti-kokemuksia-kulttuurista/