Maailman ensimmäinen ManttuFest juhlitaan Siilinjärvellä elokuussa – tapahtumaliput saat edullisesti maaliskuussa

Siilinjärven legendaarisella Mantun pesäpallostadionilla järjestetään ManttuFest lauantaina elokuun 24. päivä. Tapahtuman järjestää paikallinen pesäpalloseura Siilinjärven Pesis ry (SiiPe) yhteistyökumppaneineen. Uusi tapahtumatulokas tuo lavalle kolme kotimaista huippuartistia ja myös paikallista musiikkiosaamista.

Illan pääesiintyjä Sexmane on yksi Suomen suosituimmista ja kuunnelluimmista artisteista. Räppäri Sexmane eli Max Sene on ampaissut valtakunnalliseksi tähdeksi suoraan Siilinjärveltä. Onkin hienoa saada Sexmane esiintymään omille kotikulmilleen.

Historiallista tapahtumaa tähdittävät myös ANI ja Olli Halonen. Luova ja lahjakas ANI on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista pop-lupauksista. Mainiosti menestynyt Olli Halonen säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse ja onpa Savossa syntynyt hänkin.

Lisäksi tapahtumassa esiintyy hieman myöhemmin julkaistava paikallinen bändi ja siilinjärveläinen nuori DJ Vänskä.

– Siilinjärveläiset ovat toivoneet lisää musiikkitapahtumia, joten halusimme omalta osaltamme vastata toiveisiin. Toki odotamme tapahtumaan tulijoita myös muilta paikkakunnilta. Ja onhan se hienoa saada Siilinjärven oma poika ensimmäiseksi pääartistiksi ManttuFestiin, kertoo ManttuFestin tapahtumapäällikkö ja SiiPen puheenjohtaja Tero Karttunen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset musiikin ystävät. Tapahtumassa on erillinen K18-anniskelualue.

Tapahtuman verkkosivut, somekanavat ja lippukauppa avautuvat maaliskuun 18. päivä. Early Bird -lippuja on myynnissä maaliskuun ajan. Lisäksi on tarjolla rajoitettu määrä VIP-lippuja. Katso lisätietoja lipuista.

Tervetuloa kumppaniksi tai talkoolaiseksi

ManttuFestistä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma Siilinjärvelle. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus tuoda yritystäsi ja brändiäsi esille. Tapahtumaan on tulossa kävijöitä hyvin monesta eri kohderyhmästä, jopa vauvasta vaariin. Tapahtumanäkyvyyden lisäksi tarjoamme kumppaneille näkyvyyttä myös verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Katso lisää Kumppaniksi-sivulta.

Toivotamme hyvät tyypit tervetulleiksi talkoisiin hyvään seuraan. Talkootehtäviä on tarjolla monenlaisia. Ennen kaikkea pääset luomaan Siilinjärvelle jotain uutta. Lisäksi saat talkoolaisena arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Pääset myös kuulemaan huippumusiikkia ja nauttimaan hauskasta menosta. Katso lisää Talkoolaiseksi-sivulta.