Tapahtumainfo

ManttuFest 24.8.2024

Maailman ensimmäinen ManttuFest järjestetään Siilinjärven legendaarisella Mantun kentällä lauantaina 24.8.2024. Tapahtuman järjestää pesäpalloseura Siilinjärven Pesis ry. Mukana järjestelyissä on seuran talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita.

Tavoitteenamme on järjestää tapahtuma turvallisesti ja vastuullisesti. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset musiikin ystävät. Tapahtumassa on erillinen K18-anniskelualue, jossa voi maksaa pankkikortilla ja käteisellä.

Avustaja pääsee ManttuFestille ilmaiseksi sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua lipunmyyntipisteelle yhtä aikaa avustettavan kanssa. Avustettava henkilö tarvitsee normaalin pääsylipun.

Majoitus Kunnonpaikassa

Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa ManttuFestin vieraille majoitusta etuhintaan. Kunnonpaikka sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Mantulta.

● Standard 2 hh 120 € (norm. 143,30 €)
● Superior 2 hh 140 € (norm. 153,30 €)
● Standard 1 hh 105 € (norm. 127,15 €)

Etuhinnat ovat voimassa 23.–25.8.2024. Lisätiedot ja varaukset Kunnonpaikan verkkokaupasta koodilla MANTTU.

Kunnonpaikan myyntipalvelu:

myynti(at)kunnonpaikka.com
puhelinnumero 010 208 7276

Saapuminen ja pysäköinti

Omalla autolla tapahtumaan tuleville suosittelemme pysäköintiä Siilinjärven keskustassa, josta on lyhyt kävelymatka Mantulle. Tapahtuma-alueella parkkipaikkojen määrä on rajallinen.

Siilinjärvelle on helppo tulla kauempaakin. Junat ja bussit kulkevat Siilinjärvelle eri puolilta Suomea. Juna- ja bussiasemat sijaitsevat pienen matkan päässä Mantulta.