Maailman ensimmäinen ManttuFest on otettu avosylin vastaan

Siilinjärven Pesis ry (SiiPe) julkisti uuden tapahtumatulokkaansa, ManttuFestin, maaliskuun puolivälissä. Kansa jaksaa juhlia elokuun lopussakin. Tämän todistaa positiivinen pöhinä verkkosivuilla, somessa ja lippukaupassa.

Siilinjärven legendaarisella Mantun pesäpallostadionilla järjestettävä ManttuFest tuo lauantaina elokuun 24. päivä lavalle kotimaisia kärkiartisteja: Sexmanen, ANIn ja Olli Halosen. Artistikattaus on osoittautunut toimivaksi ja tapahtuma kiinnostaa niin nuorta kuin aikuisempaakin väkeä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset musiikin ystävät.

Tapahtuman ydintiimissä mukana olevat Tero Karttunen, Heidi Hirvonen, Lauri Kuosmanen, Jani Huttunen ja Suvi Huttunen ovat tehneet omilla tonteillaan kovasti töitä ManttuFestin eteen. Tärkeitä etappeja ovat olleet verkkosivujen, somekanavien ja lippukaupan avautuminen. Lisäpuhtia tekemiseen ovat tuoneet tapahtumabrändin värejä ja logoa tunnustavat ManttuFest-hupparit sekä -kangaskassit.

– Toiveiden mukaiset verkkosivut meille toteutti taitavasti UNELMAn yrittäjä Jesse Karjalainen. Kovasta mielenkiinnosta tapahtumaa kohtaan kertoo miltei neljätuhatta verkkosivujen katselukertaa ensimmäisten viikkojen aikana, mainitsee viestinnästä ja verkkosivuista vastaava Suvi Huttunen.

– Mukava on ollut huomata, että ihmiset ovat löytäneet ManttuFestin myös sosiaalisen median kanavissa ja julkaisuja on jaettu ahkerasti. Kommenteista päätellen tämän kaltaista tapahtumaa on todellakin odotettu Siilinjärvelle. Meidän somesta löydät ajankohtaisimmat uutiset ManttuFestin järjestelyistä ja jos onni suosii, niin voihan sieltä voittaa myös pääsylippuja tulevista lippuarvonnoista. Somekanavat tarjoavat erinomaisen näkyvyysmahdollisuuden ManttuFestin yhteistyökumppaneille. Nostatetaan festarifiilis porukalla kattoon somessa kevään ja kesän aikana, innostaa some- ja mediavastaava Lauri Kuosmanen.

Kiitos kumppanit ja tervetuloa talkoolaiset

Kumppaneiksi tapahtumaan lähtivät jo alkumetreillä Siilinjärven kunta, Osuma Henkilöstöpalvelut, LVI-Palvelut ViVa Oy ja Uutis-Jousi. Kauempaa tapahtumaan tulevat vieraat majoittaa Kylpylähotelli Kunnonpaikka.

– ManttuFest on tapahtuma, jota on varmasti kovasti odotettu Siilinjärvelle ja kun esiintyjäksi on saatu vielä siilinjärveläislähtöinen Sexmane ja muita hyviä artisteja, niin kunta haluaa ehdottomasti olla mukana tapahtumassa ja näkyä siellä, toteaa Siilinjärven kunnan viestintä- ja markkinointipäällikkö Milla Kahelin.

Myös talkoolaisrekry on käynnistynyt hienosti. Tekijöitä on löytynyt jo kaikenlaisiin tehtäviin, mutta lisää tarvitaan. Talkoolaisena saa arvokasta kokemusta tapahtuman järjestämisestä. Toki bonuksena pääsee myös kuulemaan huippumusiikkia ja nauttimaan hauskasta menosta. Lisätietoa ja hakulomake Talkoolaiseksi-sivulla.

– Talkoolaisilmoittautumisia on tipahdellut tasaiseen tahtiin, mutta lisää tekijöitä toki kaivataan. Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan luomaan tätä uutta musiikkitapahtumaa. Kaupan päälle pääsee nauttimaan mukavasta yhdessä tekemisestä ja huipentamaan kesän mahtavaan tapahtumaan, kannustaa talkoolaisvastaava Heidi Hirvonen.

Mantun pesäpallostadionilla käynnistyy pian kauan odotettu katsomoremontti. Pesiksen ystävät pääsevät nauttimaan uusista upeista puitteista ja katetusta katsomosta jo toukokuussa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kesäkuussa stadionilla juhlitaan KumpuRock ja elokuussa on ManttuFestin vuoro.

Älä jää vatuloimaan – osta bileliput itsellesi ja ystävillesi lippukaupasta ja tule tekemään historiaa Mantulle. VIP-lippujakin on vielä tarjolla.

Ota ManttuFest seurantaan Facebookissa ja Instagramissa!